Привітання з днем весілля своїми словами

Привітання з днем весілля своїми словами

Багатьох з нас кликали на весілля. І завжди люди стикалися з тим, що потрібно казати тост або побажання на святі для молодят. В деяких людей виходить казати гарні слова. Але не всі люди знаходять правильні слова. Тож тут ви можете знайти маленьку допомогу для вас у вигляді як маленьких, так і великих привітань.

Нові привітання з днем весілля для молодят

***

Сьогодні день, коли життя створило нову сім'ю. Ви сидите разом такі закохані і безмежно щасливі. Так радісно бачити вас і розуміти, що із простих зустрічань утворилася пара, яка об'єднана тепер обручками! Нехай ці обручки будуть завжди символом вашої сили, вашої родини і вашого островку любові!

Ви достойні того, щоб бути разом вічність! Хочеться вірити, що ваші серця завжди будуть такими палкими і такими сонячними!

Бажаю вам довгії літа і довгої дороги разом!

***

Такий яскравий день сьогодні! І не тому, що сонечко за вікном. А тому, що ви осяяли цей день своїм коханням ❤️ Тепер ви не просто пара…Тепер ви сім'я. Ви є найближчими людьми один до одного. Будьте стимулом один для одного. Зробіть таку сім'ю, щоб вам заздрив увесь світ! Завжди тримайте один одного за руку і йдіть по життю с посмішкою і не звертайте уваги на перешкоди, а сміливо долайте їх.

Нехай цей день запам'ятається для вас на все життя! Кохайте дуже-дуже довго один одного! І нехай в вашому будинку завжди буде багато дітей і завжди лунає радісний сміх!

***

Хочеться побажати вам мудрості, яка буде у вас все життя! Я бажаю провести вам сьогодні веселе весілля, яке закарбується у вашій пам'яті! Пронесіть крізь роки любов, вірність та милосердя. Я бажаю вам здорових дітей, радості, терпіння!

Нехай у будинку щодня панують повага та подяка. Будьте щасливі! Ніколи не сумуйте за минулим, а будуйте довге і радісне майбутнє.

***

Вітаю з днем весілля! Бажаю, щоб ваше життя наповнювалося дзвінким сміхом і радістю, щоб будь-які суперечності швидко вирішувалися, а пригоди звали за собою. Нехай життя подарує вам безліч яскравих моментів, які викличуть посмішку, коли згадуватимете їх.

І через декілька років ви будете сидіти у кріслі, біля вас будуть діти, онуки і правнуки і ви будете пригадувати всі щасливі моменти разом! І найголовніше: робіть фото, які закарбують всі ваші старти і фініши. Бо одного разу ви відкриєте альбом і побачите усе ваше минуле! Тож бажаю, щоб портал у минуле був у вас дуже довгим!

***

Вітаю вас, молодят, з весіллям! Це день, коли з'єднуються два серця, які готові присвятити все своє життя одне одному. Це коли люди, які по-справжньому люблять один одного, приймають недоліки один одного, їх звички і будь-який їх вигляд. Але це не заважає цим людям любити одне одного настільки сильно, наскільки це можливо.

Тож не забувайте про те, що ви є зараз рідними людьми, які вирішили укласти спільний союз. І тепер від того, як ви будете утримувати цей союз, буде залежати все ваше спільне життя!

***

У вас тепер сім'я, і зовсім інше життя - щасливе, красиве, але й з великою відповідальністю! Вітаю вас та бажаю, щоб ви були щасливі від того, що ви разом, що ви потрібні один одному! Нехай у вашій сім'ї головним правилом на всі роки стануть правила кохання, терпіння і ніжності, а також розуміння та підтримки! Нехай не в'яне почуття ваше і через роки принесе солодкі подарунки! Не втомлюйтеся говорити один одному про кохання та справами показуйте, наскільки правдиві ваші слова! Бережіть один одного і любіть!

***

Мої любі! Сьогодні той день, коли хочеться говорити багато, і говорити найщиріші та найтепліші слова. Приводом для цього стало ваше весілля! Всі знають, що поставити штамп – це лише формальність. А головне ж – це почуття, вірність та любов. Хочу побажати, щоб жодні формальності у світі не змогли порушити гармонію, яка існує між вами. Якісь події створюються, а якісь події зникають. Зірки запалюються і гаснуть, а ви повинні бути разом, незважаючи ні на які зміни. Адже ви – це цілий всесвіт, що об'єднав у собі любов, ніжність і взаємне розуміння. Бажаю, щоб ваших почуттів вистачило на створення чогось світлого та незабутнього. Будьте щасливі та закохані завжди і всюди!

***

Тепер ви не просто закохані, ви – сім'я. Тому в день вашого весілля ми бажаємо вам порозуміння, уміння чути одне одного, спільних інтересів. Нехай у найскладніших життєвих ситуаціях ваш союз рятує справжнє кохання. Те саме, яке штовхнуло вас на створення сім'ї. Будьте щасливі довгі роки, ніколи не розлучайтеся і станьте такою сімейною парою, про яку ваші правнуки будуть з гордістю розповідати оточуючим. Гірко вам!

***

В цей день молодята клянуться один одному, що будуть в горі і радості. А я бажаю вам бути завжди щасливими, закоханими, оминати горе і бачити лише радісні моменти! Нехай ніяка подія в цьому житті вам не розлучить і не дозволить вам розійтися!

Будьте уважними один до одного і не забувайте: ви корабель, що разом штурмує море! Тож нехай хвилі будуть завжди спокійними!